Tästä alkaa uusi sims tarinani, joka kertoo Rosette -nimisestä tytöstä! Tämä ensimmäinen osa on enemmänkin tututstumis osa ja ensi osa on vasta tarinan ensimmäinen luku. Toivottavasti tämä alku herättää edes jonkinlaista kiinnostusta:D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Photobucket

Rosette Mayldon huokaisi syvään ja alkoi nostella lattialla lojuvia kirjoja takaisin hyllyyn. Laittaessaan viimeistä kirjaa paikoilleen, jokin alimmaisella hyllyllä vei hänen huomionsa.

 

Photobucket

Hän kumartui ottamaan alimman hyllyn kirjojen takaa jotain, minkä oli sysännyt sinne muuttaessaan uuteen taloonsa. Hän tunnisti kirjan oitis valokuva-albumiksi, joka olisi täynnä jo unoohtuneita muistoja.

 

Photobucket

Rosette kävi istumaan nojatuoliin unohtaen kaiken muun ympäriltään. Alkaessaan selailla kirjan sivuja, muistot onnettomasta tapahtumaketjusta nousi hänen mieleensä kirkkaana.

Keskiaukeamalla olevan kuvan, hymyilevät nuoret toivat kyyneleet hänen kasvoilleen.

Photobucket

Rosette seisoi Joshuan ja Alicen välissä, Jeremyn istuessa rantahietikolla heidän jalkojensa juurella. He kaikki hymyilivät onnellisena tietämättä, mitä tulisi tapahtumaan. Kuva oli otettu heidän ensimmäiseltä yhteiseltä lomamatkalta.

Pian kuvan ottamisen jälkeen, kaikki mitä Rosette oli pitänyt itsestään selvänä, muuttui. Heidän neljän elämä kääntyi päälaelleen juuri kun he olivat päässeet elämässään alkuun.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tästä alkaa Rosetten tarina hänen menneisyyteensä, jonka hän oli haudannut moneksi vuodeksi. Tarina ystävyydestä, rakkaudesta ja petoksesta.