Photobucket

Seisoimme Alicen kanssa uuden talomme edessä. Tämä olisi nyt tuleva kotini seuraavat opiskeluvuoteni. ''Mennäänkö sisälle?'', Alice kysyi ja virnisti minulle. Hymyilin nyökäten ja kävelimme sisään taloomme.

Photobucket

Huoneistomme olisi alkakerrassa ja sisälle päästyäni, huomasin seisovani suuressa ja valoisassa tilassa. Seinänvierustalla olivat portaat yläkertaan ja sen vastaisella seinällä oli valkoinen puinen ovi. Meidän huoneistomme ovi.

Photobucket

Alice otti laukustaan avaimen, avasi oven ja astuimme sisään. Aula oli suuri ja tyhjä, lukuunottamatta ruoanlaittotiskejä.

Photobucket

Kävelin huoneen ainoan ikkunan luo ja katsoin ulos. Alice ryntäili samalla ympäri taloa kiljuen: ''Katso, katso. Tässä talossa on valtavat makurit! Niissä on myös ikkunat takapihalle''.

Photobucket

Siirryin pois ikkunan luota ja käännyin Aliceen päin. ''Minä otan sitten tuon huoneen, josta juuri tulit'', sanoin hymyillen. Alice virnisti minulle ja sanoi: ''Arvasin!''

Photobucket

Sain laitettua vähäiset tavarani paikoilleen, kun Alice tuli huoneeseeni. ''Käyn vähän kävelemässä ja katselemassa paikkoja. Voisin myös ostaa meille jotain syömistä aamuksi''. Nyökkäsin hymyillen ja lisäsin: ''Voisimme käydä tänään syömässä ulkona, käykö?''. Alice vastasi myöntävästi ja kuulin hänen poistuvan huoneistosta.

Photobucket

Kuulin pian koputuksen ovelta ja ajattelin Alicen unohtaneen laukkunsa kotiin. Menin avaamaan hänelle ovea, mutta huomasin ettei siellä ollutkaan Alice.

Photobucket

Seisoin kasvotusten pojan kanssa, joka hymyili leveästi. ''Hei, mä oon Jeremy Hoxton. Asun ton Joshuan kanssa sun kämpän yläkerrassa ja päätettiin tulla morjestaan!''. Katsoin poikaa mykkänä hämmästyksestä ja vasta sitten tajusin toisen pojan hänen takanaan.

Photobucket

Hän oli hieman pidempi kuin tämä Jeremy ja hänellä oli ruskeat hiukset. Poika näytti aivan joltain elokuvatähdeltä, ja katsoin häntä mykkänä ihastuksesta. Hän näytti olevan kuitenkin pahoillaan aiheuttamastaan häiriöstä. ''...Joshua yritti estää mua tulemasta, mut sain sen sit raahattua tänne mukaani'', Jeremyksi esittäytynyt poika jatkoi. ''Öh, joo. Tuota, minä olen Rosette Dart''. En osannut sanoa hänelle muutakaan, niin yllättynyt tästä tilanteesta olin.

Photobucket

''Voidaanko me tulla käymään sisällä?''. Ennen kuin ehdin vastata, oli Jeremy jo tullut sisälle. ''Tää on ihan samanlainen ku meiänki kämppä, Joshua''. ''Jeremy, ole kiltti ja rauhotu. Yrittäisit kerrankin käyttäytyä kunnolla...'', Joshua sanoi nolona. En voinut olla hymyilemättä Jeremylle, niin sympaattinen hän oli.

Photobucket

Pian huomasin jo istuvani heidän kanssaan huoneistoni lattialla. Juttelimme kaikesta ja huomasimme käyvämme pian samaa kouluakin. Tulin toimeen poikien kanssa hyvin, vaikka olenkin hyvin ujo ja poikien kanssa juttelu on ollut hankalaa minulle aina. Heisä oli jotain, mikä sai minut rentoutumaan heidän seurassaan.

Photobucket

Keskustelumme keskeytyi kun Alice tuli kotiin. Hänen olisi täytynyt nähdä ilmeensä. Hän katsoi niin tyrmistyneenä meitä, lattialla istuvaa kolmikkoa.

Photobucket

Ensimmäinen päivä omillaan oli loistava. Tutustuin Alice kanssa sinä iltana Joshuaan ja Jeremyyn hyvin ja huomasimme tulevamme toimeen loistavasti. Tilasimme kiinalaista ja juttelimme ja kinastelimme myöhään yöhön. Kolmen aikoihin Jeremy ja Joshua päättivät lähteä nukkumaan yläkertaan. Ennen lähtöään Jeremy neuvoi meille vielä loistavan kaupan, josta saisi ostettua halvalla kaikkea tarvittavaa omaan kotiin.Huomenna olisi lauantain ja päätimme suunnistaa sinne huomenna Alicen kanssa ensitöikseen ostamaan huonekaluja.

______________________________________________________________________________

Nyt on siis Alice ja Rosette vihdoin muuttaneet omilleen. Ensi osassa tytöt lähtevät ostelemaan huonekaluja ja huomaavat myös poikien lyöttäytyvän heidän seuraansa ostoksilla. Näemme myös millaisen sisustuksen tytöt laittavat huoneisiinsa.

Haluan myös kiittää kaikkia, jotka olette kommentoineet tarinaani. Kommenteista on ollut minulle paljon iloa ja niiden ansiosta on kivempaa tehdä myös tarinaani kun tiedän, että tätä luetaan. Kiitoksia kaikille ja kommentoikaa jatkossakin:D Käykää muuten ihmeessä katsomassa myös legacyani: perhe Rodrique. Pääsette sinne linkeistäni;P