Photobucket

Oli kaunis lauantai aamu kun nousin pihalle saapuvaan taksiin. Nyt oli tullut päivä, jolloin saisimme Alicen kanssa paikat kuntoon. En suostuisi enää nukkumaan toista yötä matalalla patjalla heräillen yöllä kääntyessäni. Lähtisimme nyt Alicen kanssa Jeremyn suosittelemaan huonekaluliikkeesseen. Sieltä saisi kaiken, mitä vain tulisi tarvitsemaan kotia sisustaessa.

Photobucket

Viidentoista minuutin jälkeen seisoimme suuren talon edessä. Nousimme ulos autosta ja kävelimme suojatietä pitkin sisälle kauppaan. ''Kuule Rosette. Pitäisköhän meidän ensin ostaa yhteiset tuotteet kuten jääkaappi ja ruokapöytä? Sitten voisimme itse etsiä huoneisiimme sängyt sun muut tavarat''. Alice oli oikeassa ja suostuin etsimään ensin hänen kanssaan meille pöydän ja tuolit.

Photobucket

Sisälle päästyäni en enää ollutkaan varma mitä olisin tehnyt. Kauppa oli täynnä erilaisia osastoja enkä kiinittänyt mitään huomiota Aliceen, joka oli löytänyt keittiön ruokailupöydät hetkessä. Ihailin itse, kuinka kukat olivat nätisti esillä ja kuinka sohva kutsui asiakkaita heittäytymään siihen.

Photobucket

Ajatteluni kuitenkin keskeytyi kun kuulin Alicen puhuvan kiihkeästi yrityksen omistajan kanssa. Hymyni nousee aina huulilleni kun kuulen Alicen keskustelevan noin kiihkeästi ja päässeensä vauhtiin. ''Miten niin ette voi myydä pöytäänne puoleen hintaan? Emme varmasti osta pöytää, josta pitää maksaa kiskurihinta! Tällaisenhan saisi halvalla marketista!''. Alicella on outo tapa saada ihmiset polttamaan päreensä ja pian myyjäkin kiljui: ''Jos neidille ei kelpaa pöytä niin ostakoot sen sitten marketista! Viimeinen hintani on 800 simoleonia!''. Juoksin heidän väliinsä ja kerroin ottavamme pöydän mielellämme.

Photobucket

Jätin Alicen kiertelemään alakertaa kun itse nousin hissillä ylempään kerrokseen ja huomasin tulleeni makuuhuoneiden sisustukseen suuntautuvalle puolelle. Aloin katsella ympärilleni kunnes huomasin erittäin suloisia nojatuoleja seinustalla vierekkäin.

Photobucket

Ihastuin nojatuoleista pienimpään ja siniseen. Katsottuani hintaa ja huomasin sen sopivan rahamäärääni päätin ottaa tuolin mukisematta. En kuitenkaan huomannut tuttua hahmoa, joka käveli hymyillen luokseni, enkä myöskään ilmettä, jolla hän minua katsoi. Jos olisin silloin tiennyt mitä kaikkea tulisi tapahtumaan tämän takia en olisi koskaan lähtenytkään Opalie-islandista.

Photobucket

''Täällähän se naapuri on ostoksilla!'' Kuulin kuinka Jeremyn ääni kuului selkäni takaa. käännyin nopeasti ja seisoin vastakkain nauravan pojan kanssa. ''Mitä sinä täällä teet tähän aikaan aamusta?'', kysyin pojalta hämmästyksissäni, sillä sydämeni oli jättänyt yhden lyönni väliin ja hakkasi nyt lujasti. ''Huomasin aamulla, että olet lähdössä jonnekkin Alicen kanssa ja päätettiin lenkkeillä Joshuan kanssa tänne. Ajattelin katsos, että kuuntelitte eilistä neuvoani ja tulisitte ostoksille''. Vaihdoin Jeremyn kanssa muutaman sanan kunnes huomasin, että minun täytyisi jatkaa ostosten tekemistä. Sydämeni ei ollut rauhoittunut vieläkään!

Photobucket

Vaatekkaappi, jota olin ohimennen vilkaissut, oli mennyt mutta onneksi henkilökunnan mies tuli asettamaan uutta hyllyä saataville. Olin ihastunut hyllyyn entisestään kun näin sen lähempää ja huomasin kuinka käytännöllinen se on. En epäröinyt hetkeäkään vaan varasin sen itselleni.

Photobucket

Samaan aikaan oli myös Alice löytänyt tiensä yläkertaan ja oli tyhjentänyt melkein kokonaisen huoneistomallin vain itselleen. Vilkaistuani vielä kerran nopeasti häneen, huomasin hänen mittailevan itseään peilistä ja mutisevan itsekseen: ''Enhän näytä takaa kovinkaan leveältä tässä peilissä. Voin kai minä tämän ottaa...''.

Photobucket

Kiiruhdin alakertaan ja katselin kuinka kivoja pyyhkeitä olisi ostettavana vessaan. Vilkaisin kassaa kohden, josssa Alice jonotti ja katsoi minua pidätellen nauruaan ja nyökäyttäen kohti kassalla työskentelevää mistä. Hän vielä muodosti lauseen huulillaan, jonka tulkitsin, ettei mies osaa käyttää konetta laisinkaan.

Photobucket

Väsyneenä kaikesta shoppaamisesta ja seisomisesta pääsimme vihdoin sisälle omaan taloomme. ''Hei kuulkaa Joshua ja Jeremy. Mitäs sanoisitte jos me tehtäisiin Alicen kanssa illallista meille kaikille? On haaskausta kaikkien syödä erikseen kun ruokaa tulee kuitenkin suuri määrä.''. Joshua kääntyi vielä meihin päin ja vastasi hymyillen: ''Illallinen olisi todella kiva. Jeremy on niin huono kokki, että käristety kalapuikot alkavat jo maistua puulta''.

Photobucket

Valmistimme Alicen kanssa yhdessä illalista kun Alice kysyi minulta viimein: ''Kuule Rose. Oletko sinä kiinnostunut Jeremystä?''. Tunsin tuon äänensävyn erittäin hyvin. Alice on paras ystäväni ja nyt hän oli kiinnostunut pojasta, joka on molempien kaveri. ''Ei, en ole Alice. Jos haluat niin reitti on vapaa. Kunhan vain muistat, ettet hajota kaikkea mitä olemme saaneet aikaan. Olisi nimittäin inhottavaa jos meidän välimme poikiin menisivät''. ''Mm. Minä lupaan, ettei välit kärsi'', Näin kuinka Alice jatkoi salaatin pilkkomista hymy huulillaan. Yritin itse sillä välin tukahduttaa sisälläni vellovaa mustasukkaisuutta.

Photobucket

Pojat tulivat viimein ja päästiin kokoontumaan kaikki neljä pöydän ääreen. Pian Jeremy kuitenkin keskeytti ja sanoi: ''Haluaisin kohottaa maljan meille neljälle uudellle ystävykselle. Pian alkaakin koulu ja meillä on kädet täynnä hommaa. Pidetään nyt tänä iltana sitten toden teolla hauskaa!''. Kohotimme kaikki neljä lasimme korkealle ja nostimme maljamme. Meidän neljän maljan.

Photobucket

Sinä iltana taivas oli täynnä tähtiä. Kuuta ei näkynyt, mutta tähdet loistivat kirkkaammin kuin koskaan ennen. Toivoin kaiken pysyvän yhtä helppona ja että jokainen päiväni näiden kolmen kanssa olisi täynnä naurua ja iloa. Toivoin sitä hyvin kovasti, eikä kukaan huomannut, kuinka yksi tähti putosi samaan aikaan taivaalta. Olin toivonut tähdenlennon aikaan...