Tässä on esittelyä tarinani pähenkilöistä. Esittelyssä ovat myös mukana Jeremy ja Joshua, jotka tavataan nyt tulevassa toisessa osassa ensimmäistä kertaa:) HUOM! Sisältää myös hieman juonipaljastuksia tarinan tulevista tapahtumista;D

 

Photobucket

Rosette Dart

Tarinan päähenkilö, joka muistelee menneisyyttään ja sitä mihin kaikkeen opiskelu hänen kavereiden kanssaan johti. Rosette on kiltti ja rauhallinen, mutta joutuu kokemaan kovia matkallaan aikuisuuteen. Hän menettää useaan otteeseen toivon elää, mutta hänelle läheiset ihmiset antavat hänelle silti syyn jatkaa huomiseen. Rosetten paras ystävä on Alice Hoyt, jonka kanssa hän muutti asumaan lähelle opiskelupaikkaansa.

 

Photobucket

Alice Hoyt

Alice on vilkas ja ulospäinsuuntautunut. Hän ei pelkää näyttää tunteitaan ja osaa olla hankala aikoinaan. Hänelle tärkein ihminen on Rosette, jonka kanssa hän on ollut ystävä hiekkalaatikolta lähtien. Alice ei tiedä mitä voisi tehdä ilman Rosettea, eikä aina ajattele selvästi jos ongelmaan on osallisena Rosette.

 

Photobucket

Jeremy Hoxton

Jeremy asuu Alicen ja Rosetten yläkerrassa, yhdessä kaverinsa Joshuan kanssa. Nuoret tutustuivat ensimmäisenä iltanaan, jolloin tapasivat, ja heistä tuli todella hyviä ystäviä. Jeremy on hieman huolimaton ja huumorintajuinen nuori mies. Hän toimii usein ennen kuin ajattelee ja Joshuan täytyy usein vetää poika takaisin maanpinnalle. Jeremy on haaveillut pitkään ostavansa joskus itselleen ihka oikean moottoripyörän ja tekee ahkerasti töitä saavuttaakseen unelmansa.

 

Photobucket

Joshua Mayldon

Joshua on Jeremyn kämppis. Hän on rauhallinen ja hieman ujo, mutta kun hänet oppii tuntemaan huomaa, ettei hän ole aina läheskään niin viaton kuin antaa ulospäin ymmärtää. Joshua rakastaa urheilua ja viettää usein aikaansa urheillen. Joshuan aikaa tuhlaantuu myös paljon Jeremyn kaitsemiseen, kun poika sählää ympäri kyliä, ja Joshua joutuu selvittelemään parhaan ystävänsä sotkuja.