Photobucket

Istuin rantatuolilla katsellen merta. Aurinko lämmitti varpaitani ja tunsin kuinka silmäni painuivat hiljalleen kiinni. Samalla aamuiset tapahtumat palautuivat mieleeni ja saivat minut hymyilemään.

Photobucket

Istuin Alicen kanssa ruokapöydän luona kun Jeremy soitti ovikelloa. Alice meni avaamaan hänelle ovea ja poika juoksi pöydän luo ja selitti innoissaan: ''Hei tytöt! Alkakaa pukea kiireesti vaatteita päälle ja pakatkaa samalla vaihtovaatteita ja rantavehkeet, sillä varasin meille neljälle matkan!'' Katsoimme häntä kysyvästi kunnes Alice sanoi: ''Oletatko meidän lähtevän näin lyhyellä varoitusajalla? Entä kun kouluakin on?''. ''Noh, ehtisihän sitä käydä myöhemminkin!'', tokaisi Jeremy meille innoissaan.

Photobucket

Kirkaisu sai minut heräämään muistoistani. Alice ja Jeremy leikkivät vesisotaa ja juoksivat ympäri valkeaa hiekkaa. Aallot löivät rantaan kastellen heidän varpaansa yllättäen ja sai Alicet kiljumaan entistä kovempaa.

Photobucket

''Heillä näyttää olevan hauskaa'', Joshua sanoi minulle nauraen ja istuutui viereiselle tuolille. Hän katsoi minua hymyillen ja huomasi kuinka katseeni eksyi hänen hyvin treenatulle vatsalle. Hän hymyili entistä enemmän ja punastuin korviani myöten tajutessani hänen huomanneen. ''Mmh. Niin näyttää olevan...'', sanoin nopeasti rikkoakseni oudon hiljaisuuden.

Photobucket

Istuessamme vierekkäin puhuimme äskeisen välikohtauksen jälkeen vain päivänselvistä asioista. Pian kuitenkin Joshua kysyi: ''Käydäänkö uimassa? Minulla on niin kuuma, että olisi kiva käydä vähän vilvoittelemassa meressä''. Suostuin ja nousimme ylös ja kävelimme kohti valkeita kuohuja.

Photobucket

Kävelimme mereen ja viileä vesi viilensi auringonlämmittämää ihoani. Kuulin kuinka Jeremy juoksi perässäni uimaan ja vilkaistuani taakseni, huomasin Alicen alkaneen rakentamaan hiekkalinnaa.

Photobucket

Kello läheni neljää ja päätimme lähteä sisälle huoneisiimme. Siirryimme Alicen kanssa huoneeseemme ja kuulin kuinka hän huusi menevänsä suihkuun. Istuin huoneessa olevalle tuolille ja huokaisin syvään. Kuka olisi uskonut, että matkustaminen olisi näin rankkaa.

Photobucket

Alicen tultua suihkusta, menin itse kylpyhuoneeseen ja huusin hänelle: ''Käydäänkö jossain syömässä poikien kanssa?'' Kuulin myöntävän vastauksen ja avasin vesihanan ja nousin ammeeseen lämpimään suihkuun. Annoin veden rentouttaa koko vartaloani. Miksi kaikki oli näin hankalaa, eikä sydän suostunut rauhoittumaan yhtään, vaikka poika ei ollutkaan lähelläni...

Photobucket

Valmistauduimme syömään menoon ja kävelimme sen jälkeen poikien huoneen ovelle. Kysyimme heiltä lähtisivätkö he meidän kanssamme ja Joshua suostui mielellään.

Jeremy taas katsoi Alicea ja sanoi: ''Tuota, mulla ei oo...nälkä. Taidan jäädä tänne, mutta menkää te vaan''. Alice kääntyi minuun päin ja sanoi: ''Taidan jäädä Jeremyn seuraksi. Mene sinä vaan Joshuan kanssa''. Niin me sitten lähdimme Joshuan kanssa kahden etsimään ruokapaikkaa.

Photobucket

Joshuan kanssa oli mukava syödä ja samalla jutella kaikesta joutavastakin. Hän sai minut todella rentoutumaan ja unohtamaan kaiken ympärilläni olevan. Hänen kanssaan pystyi olemaan oma itsensä. Mutta silti en uskonut Alicea ja, että olisin ihastunut Joshuaan. Hän vain sattui olemaan todella hyvä ystäväni ja nyt kun Alice vietti paljon aikaa Jeremyn kanssa, minä tarvitsin kuuntelijan ja jonkun, jonka kanssa viettää aikaa.

Photobucket

Maksoimme ruokamme ja lähdimme kävelemään hotellille päin. Hotellilla huomasimme poikien huoneen ovella lapun, johon oli kirjoitettu Alicen käsialalla:  

''Rosette! kävisikö, että Joshua nukkuisi meidän huoneessamme tämän yön, sillä tahtoisimme olla Jeremyn kanssa rauhassa. Alice''

Photobucket

Katsoimme toisiamme Joshuan kanssa ja purskahdimme nauruun. Alice ja Jeremy olivat viimein menneet yhteen. Joshua kysyi minulta vielä kävisikö, että hän nukkuu huoneessani tämän yön, vai soittaisiko Jeremylle ja sanoisi tulevansa yöksi poikien huoneeseen. Sanoin tietenkin, että on tervetullut minun huoneeseeni.

Photobucket

Avattuani oven, heittäydyin makuuhuoneen sängylle väsyneenä. Samalla huomasin Joshuan tuijottavan minua outo ilme kasvoillaan. Kysyin, mikä hänellä on ja hän vastasi: ''Tuohan on parisänky. Onko viisasta, että nukut pojan kanssa vierekkäin? Olisiko kuitenkin parempi, että nukkuisin jossain muualla...''

Nauroin ja sanoin luottavani häneen sen verran, ettei koskisi minuun vasten tahtoani. En pelkäisi nukkua hänen kanssaan vierekkäin. Kuulin, kuinka hän mutisi jotain epämääräistä matkallaan kylpyhuoneeseen ja nauroin entistä lujempaa.

Photobucket

Kuullessani kylpyhuoneen oven sulkeutuvan ja vesihanna avautuvan hymyni hyytyi. Menin peiton alle ja suljin silmäni. Silmiäni poltti ja tunsin kuinka kyyneleet yrittivät valua poskelleni. Pyyhin ne kiireesti, sillä Joshua palasi huoneeseen. Esitin nukkuvaa ja tunsin, kuinka Joshua meni sängyn toiselle puolelle ja kävi viereeni nukkumaan.

Photobucket

Aamulla rannalla näimme Alicen ja Jeremyn yhdessä. Kävelimme heidän luokseen ja kuulin, kuika Joshua kysyi Alicelta: ''Oletteko te nyt yhdessä?''. Alicen kirkas ääni kaikui korvissani hänen sanoessaa: ''Totta kai olemme!'' Sen jälkeen hän alkoi selittämään innoissaan Joshualle jotain, mitä en enää kuullut.

Photobucket

Kuullessani Alicen suusta totuuden, asia selkeni minulle viimein. En voinut mitään sille, että en iloinnut Alicen puolesta ollenkaan. Tunsin vain, kuinka mustasukkaisuus valtasi minut. Tunteeni taisivat näkyä kasvoiltani, sillä huomasin Jeremyn katsovan minua pitkään. Hän ei näyttänyt enää niin onnelliselta kuin hetki sitten. Katsoimme toisiamme silmiin surullisina, samalla kun Alice nauroi iloisena Joshuan kanssa.

 

Viimein ilmestyi viides osa:D Joudun valitettavasti ilmoittamaan, että nyt näin kesäloman lopun vuoksi  ja koulujen alettua, vapaa-aikani rajoittuu olemattomaksi, enkä aio tuhlata sitä pelkästään simsin peluuseen. Tämä tarkoittaa taas sitä, että tarinan osien ilmestymistahti hidastuu huomattavasti.

Nyt osien valmistumisen voitte käydä aina katsomassa jaksojen kohdasta, sillä olen sinne laittanut prosenttimäärät siitä, miten valmis seuraava osa on. Siellä on myös seuraavan jakson nimi sekä pieni kuvaus jaksosta. Laitan sinne myös ilmestymisajankohdan , joka on vain  NOIN ajankohta. Tämä kaikki on teille helpotukseksi, jotta ei tarvitse niin usein käydä kurkkaamassa onko seuraava jakso ilmestynyt:D

Mutta vielä näin lopuksi haluan tehdä kyselyn. Kertokaa kommentissanne, kuka on teidän lempi hahmonne sekä tytöissä että pojissa. Ei ole tietenkään pakko kertoa, mutta minusta olisi vain hauska tietää:D Ja kertokaa myös mitä piditte itse osasta ja Alicen ja Jeremyn suhteesta.

Mutta nyt näiden pitkien loppukommenttien jälkeen: Hyviä viimeisiä kesälomapäiviä ja loistavaa koulujen alkua:D